Nálatok jártunk!

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

Elindult a diákkörök meglátogatása, amit egy marketinges biztos "Ötlettár road show"-nek nevezne. Mi nem tesszük:) Mik is a céljaink?

  • Ötlettár megismertetése, beszélgetés arról, miben segíthetünk Nektek, Diákkörösöknek
  • Igényeitek felmérése, dicséretek és panaszok begyűjtése :)
  • Megmutatni, miben segíthettek Ti nekünk

Itt pedig a látogatás után egy kis beszámolót olvashatsz a diákkörről, örömeikről és problémáikról. Csatolunk néhány fényképet is, és alkalmanként néhány javaslatot.

MŰKÖDIK - bensőséges Diákkör a BMF-en (azaz a MŰszakis Keresztények Ökomenikus DIákKöre)

A BMF Diákköre az ötlettárasok között


December 5-én, Mikulás napjának előestéjén a BMF diákkörében jártunk.

Az első dolog, ami nagyon megragadott bennünket, az a majdnem 10 fős Diákkört átjáró rendkívüli bensőségesség és szeretet volt. A legtöbben aztán el is mondták azt, hogy ez az érzés, a mély beszélgetések, az egymásért való személyes imádkozás az önzetlen egymásra figyelés voltak azok, amik a Diákkörbe hozták és aztán itt marasztalták őket. ... tovább a részletes beszámolóraELTE PPK - a nagy jövő előtt álló pszichológus-pedagógus diákkör

Az ELTE-PPK Diákköre és az ötlettárasok


Ünnepélyes bejelentés következik (khm, khm): 2007. november 13-án az Ötlettár meglátogatta történelmének első Diákkörét, méghozzá az ELTE-PPK-n!

A látogatás közös dicsőítéssel kezdődött (valószínűleg most hallhatott először keresztény énekszót és gitár hangját kiszűrődni egy ajtó mögül az ELTE-PPK diáksága!), majd elbeszélgettünk a diákkör feladatairól, jövőjéről. Az épület zárása után egy teázóban is folytattuk a tervezgetést a DK jövőjével kapcsolatban. ... tovább a részletes beszámolóra

Személyes eszközök