Dr. Gáspár Róbert

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

(Változatok közti eltérés)
Aktuális változat (2007. április 21., 11:06) (szerkesztés) (visszavonás)
 
1. sor: 1. sor:
-
'''Dr. Gáspár Róbert''' a szegedi Gyógyszerész Kar Hatástani Intézetében adjunktus. Felekezeti hovatartozását tekintve hetednapi adventista. Fergetegesen humoros, látványos előadásokat tart. A [[természetes gyógymódok]] témájában különösen otthon van. Ha valaki az ilyen jellegű, nem hagyományos gyógyításról egy keresztény embertől szeretne hallani, őt ajánljuk. Meglehetősen elfoglalt, de azért megéri felkeresni.
+
'''Dr. Gáspár Róbert''' a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézetének adjunktusa. Felekezeti hovatartozását tekintve hetednapi adventista. Fergetegesen humoros, látványos előadásokat tart. A [[természetes gyógymódok]] témájában különösen otthon van. Ha valaki az ilyen jellegű, nem hagyományos gyógyításról egy keresztény embertől szeretne hallani, őt ajánljuk. Meglehetősen elfoglalt, de azért megéri felkeresni.
[[Előadók | vissza]]
[[Előadók | vissza]]

Aktuális változat

Dr. Gáspár Róbert a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézetének adjunktusa. Felekezeti hovatartozását tekintve hetednapi adventista. Fergetegesen humoros, látványos előadásokat tart. A természetes gyógymódok témájában különösen otthon van. Ha valaki az ilyen jellegű, nem hagyományos gyógyításról egy keresztény embertől szeretne hallani, őt ajánljuk. Meglehetősen elfoglalt, de azért megéri felkeresni.

vissza

Személyes eszközök