Dr. Kollár János

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

A lap korábbi változatát látod, amilyen Muranyifruzsi (Vita | Szerkesztései) 2007. április 21., 15:33-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ←Régebbi változat | legfrissebb változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Dr. Kollár János 40-45 év körüli debreceni pszichoterapeuta, zeneterapeuta, hívő római katolikus. A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Magatartástudományi Intézetében lehet utolérni.

Nagyon barátságos, közvetlen a stílusa, jó a humora. Coelho Zarándoklat című könyve keltette fel az érdeklődését a Szent Jakab zarándokút iránt, melyet 2004-ben személyesen is végigjárt. Erről tartott képes beszámolót, élményeit kis epizódokban mesélte el, melyeknek sokszor mögöttes tartalmuk, mondanivalójuk volt. Előadását követően többünkben komolyan felmerült a zarándoklat megtételének gondolata. Hívő katolikus, nagyon jó a kisugárzása. Előadása inkább hívőknek szól. A kérdésekre nyitott, néhány kérdésre azonban nem tudott minden igényt kielégítő választ adni. Inkább gyakorlatias, mint elméleti. A témából adódik, hogy az életből - a saját életéből - vett példákat hoz fel. Zarándokútjáról könyv is készült.

Előadása személyes, figyelemfelkeltő, de nekem hiányzott belőle, hogy személyesen milyen változáson ment át az út alatt, megerősödött-e a hitben, kapott-e választ a kérdéseire.

Előadást szokott tartani a Szent Jakab zarándokúton kívül ( "Megy a csiga hazafelé") a zeneterápiáról is.

Meghívásához tanácsoljuk, hogy projektort mindenképpen szerezzetek, mert nagyon értékes személyes képanyagai vannak.

vissza

Személyes eszközök