Képek felhasználása (flickr)

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

(Változatok közti eltérés)
A
A
1. sor: 1. sor:
Egy kis ikonmagyarázat:
Egy kis ikonmagyarázat:
-
[[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: Nevezd meg!. A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
+
[[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: '''Nevezd meg!''' A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
-
[[Kép:cc_icon_noderivs.gif]]: Ne változtasd!. Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
+
[[Kép:cc_icon_noderivs.gif]]: '''Ne változtasd!''' Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
-
[[Kép:cc_icon_noncomm.gif]]: Ne add el!. Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
+
[[Kép:cc_icon_noncomm.gif]]: '''Ne add el!''' Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
-
[[Kép:cc_icon_sharealike.gif]]: Így add tovább!. Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
+
[[Kép:cc_icon_sharealike.gif]]: '''Így add tovább!''' Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
A képhasználat jogairól további információt találtok [http://creativecommons.org/international/hu/ itt].
A képhasználat jogairól további információt találtok [http://creativecommons.org/international/hu/ itt].

2007. november 24., 12:53 változat

Egy kis ikonmagyarázat:

Kép:cc_icon_attribution.gif: Nevezd meg! A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).

Kép:cc_icon_noderivs.gif: Ne változtasd! Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.

Kép:cc_icon_noncomm.gif: Ne add el! Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.

Kép:cc_icon_sharealike.gif: Így add tovább! Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A képhasználat jogairól további információt találtok itt.

Személyes eszközök