Képek felhasználása (flickr)

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

(Változatok közti eltérés)
A
A
1. sor: 1. sor:
Egy kis ikonmagyarázat:
Egy kis ikonmagyarázat:
-
[[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet, származékos műveket (feldolgozásokat) hozhatsz létre, DE nevezd meg!. A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
+
[[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: Nevezd meg!. A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
-
Bármilyen felhasználás vagy terjesztés esetén egyértelműen jelezned kell mások felé ezen mű licencfeltételeit (ez azt jelenti, h érdemes ezt a kis ikont a lap aljára beilleszteni).
+
-
[[Kép:cc_icon_noderivs.gif]]: [[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: + Ne add el!. Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
+
[[Kép:cc_icon_noderivs.gif]]: Ne változtasd!. Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
-
[[Kép:cc_icon_noncomm.gif]]:
 
-
[[Kép:cc_icon_sharealike.gif]]: [[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: + Így add tovább!. Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
+
[[Kép:cc_icon_noncomm.gif]]: Ne add el!. Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
 +
 
 +
[[Kép:cc_icon_sharealike.gif]]: Így add tovább!. Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
 +
 
 +
A képhasználat jogairól további információt találtok a [http://creativecommons.org/international/hu/ link title]weboldalon.

2007. november 24., 12:50 változat

Egy kis ikonmagyarázat:

Kép:cc_icon_attribution.gif: Nevezd meg!. A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).

Kép:cc_icon_noderivs.gif: Ne változtasd!. Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.


Kép:cc_icon_noncomm.gif: Ne add el!. Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.

Kép:cc_icon_sharealike.gif: Így add tovább!. Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A képhasználat jogairól további információt találtok a link titleweboldalon.

Személyes eszközök