Képek felhasználása (flickr)

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

(Változatok közti eltérés)
A
A
1. sor: 1. sor:
Egy kis ikonmagyarázat:
Egy kis ikonmagyarázat:
-
[[Kép:cc_icon_attribution.gif]]
+
[[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet, származékos műveket (feldolgozásokat) hozhatsz létre, DE nevezd meg!. A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
 +
Bármilyen felhasználás vagy terjesztés esetén egyértelműen jelezned kell mások felé ezen mű licencfeltételeit (ez azt jelenti, h érdemes ezt a kis ikont a lap aljára beilleszteni).
-
[[Kép:cc_icon_noderivs.gif]]
+
[[Kép:cc_icon_noderivs.gif]]: [[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: + Ne add el!. Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
-
[[Kép:cc_icon_noncomm.gif]]
+
[[Kép:cc_icon_noncomm.gif]]:
-
[[Kép:cc_icon_sharealike.gif]]
+
[[Kép:cc_icon_sharealike.gif]]: [[Kép:cc_icon_attribution.gif]]: + Így add tovább!. Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

2007. november 24., 12:44 változat

Egy kis ikonmagyarázat:

Kép:cc_icon_attribution.gif: szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet, származékos műveket (feldolgozásokat) hozhatsz létre, DE nevezd meg!. A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét). Bármilyen felhasználás vagy terjesztés esetén egyértelműen jelezned kell mások felé ezen mű licencfeltételeit (ez azt jelenti, h érdemes ezt a kis ikont a lap aljára beilleszteni).

Kép:cc_icon_noderivs.gif: Kép:cc_icon_attribution.gif: + Ne add el!. Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.

Kép:cc_icon_noncomm.gif:

Kép:cc_icon_sharealike.gif: Kép:cc_icon_attribution.gif: + Így add tovább!. Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

Személyes eszközök