Könyvismertető:Társtaláló

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

(Változatok közti eltérés)
A
Aktuális változat (2006. november 18., 16:02) (szerkesztés) (visszavonás)
A
 
1. sor: 1. sor:
-
[[Kép:joshua.gif|left]]Mi történik a "szia" és az "IGEN" között? Hogyan találjuk meg az igazit, akinek a szeretett nő csak a második helyen van (Istennel szemben).
+
[[Kép:joshua.gif|left]]Mi történik a "szia" és az "IGEN" között? Hogyan találjuk meg az igazit, akinek a szeretett nő csak a második helyen van (Istennel szemben).Öt évvel azután, hogy maga is felhagyott a komolytalan randevúzgatással, találkozott Shannonnal, udvarolt a lánynak, majd feleségül vette.
-
Tipikus keresztény értékeket felvonultató könyv, amely elsősorban a hívőket célozza meg.
+
Joshua Harris, a Búcsú a randevúktól sikerkönyv szerzõje egyedülállók ezreit indította arra, hogy vizsgálják felül felszínes randevúikat.
 +
Keresztény értékeket felvonultató könyv, amely elsősorban a hívőket célozza meg.

Aktuális változat

leftMi történik a "szia" és az "IGEN" között? Hogyan találjuk meg az igazit, akinek a szeretett nő csak a második helyen van (Istennel szemben).Öt évvel azután, hogy maga is felhagyott a komolytalan randevúzgatással, találkozott Shannonnal, udvarolt a lánynak, majd feleségül vette. Joshua Harris, a Búcsú a randevúktól sikerkönyv szerzõje egyedülállók ezreit indította arra, hogy vizsgálják felül felszínes randevúikat. Keresztény értékeket felvonultató könyv, amely elsősorban a hívőket célozza meg.

Személyes eszközök