Kocsis Tamás

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

A lap korábbi változatát látod, amilyen Muranyifruzsi (Vita | Szerkesztései) 2007. június 17., 10:30-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ←Régebbi változat | legfrissebb változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Kocsis Tamás kutató, az Altern csoport tagja (http://korny10.bke.hu/altern/index.html), a Kovász folyóiratban működik közre. Őszinte és nyitott a világra, értékrendjében konzervatív. Szociálisan és vallásában erősen kötődik az Őrséghez és Erdélyhez.

Előadásai tudományos igényű mélységgel és precizitással, következetesen viszik végig a témát. Tudományos állításokból épülnek fel, mi is ilyen jellegű témákban ajánljuk: vállalati és társadalmi felelősségvállalás, tudatos fogyasztói magatartás, üzleti etika, a magyarság gyökerei. Ezen felsorolásból kitűnik, hogy nem csak saját szakterületén belül tájékozott. Tudományos stílusú, emiatt kissé száraz, azonban szakmailag és emberileg egyaránt hiteles.

Életből vett példákat hoz, egyszerre elméleti és gyakorlati. Előadásaira alaposan felkészül, amelyek kötöttek, jól követhetőek. A kapott kérdésekre nyitott, jókat válaszol, nem ad sablonválaszokat.

Tudományos érdeklődésű hallgatóságnak, egyetemistáknak (átlag gyülekezeti tagoknak nem) ajánljuk. Hívőknek és nem-hívőknek egyaránt érdekes lehet. „Keresztények a szakmában" témában ajánljuk.

vissza

Személyes eszközök