Szalai András

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

Szalai András teljes állású hitvédelmi missziós, akinek a szíve teljesen tele van az Úr Jézussal. 39 éves, a budapesti Golgota Keresztény Gyülekeze tagja.

Stílusa egy kicsit filozofikus, egy kicsit tudományos, de legfőképpen szeretetteljes. Őszinte, és mivel benne élt nagyon hosszan és komolyan egy másik vallásban, hiteles. Teljesen az Igére alapozza az állításait, nagyon odafigyel, hogy semmit ne mondjon csak azért, mert az jó közhely. Nem kifejezetten karizmatikus, ha nem is egyértelműen konzervatív. Nagyon tájékozott, színvonalas előadásokat tart. Mélyen belemegy a témába, nem egyszerű, sablonos ismeretterjesztő szinten. Azoknak, akiket mélyen érdekel előadása témája, nagyon érdekes. Bár nem egy show...

Hívőknek és még nem hívőknek egyaránt van mondanivalója, attól függ, mit kértek tőle. Mindig az előre megbeszélt témáról beszél (arról, amit kértek, és nem arról, amiről ő akar!). Kérdésekre nyitott. Nagyon gyakorlott előadó, nem jön zavarba. Inkább elméleti szinten közelíti meg a dolgokat.

Hitvédelemről (apologetika) és keresztény etikáról tart legszívesebben előadást, de bármilyen témát örömmel elvállal. Ha meg szeretnétek hívni diákkörötökbe, jó előre beszéljétek meg vele, mert időbeosztása szoros (ahogy ez jó előadóknál lenni szokott...)!

Szaktudása és lelkülete miatt is maximálisan ajánljuk!

vissza

Személyes eszközök