Tisza Attila

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

A lap korábbi változatát látod, amilyen Palotaikriszta (Vita | Szerkesztései) 2006. április 28., 19:00-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ←Régebbi változat | legfrissebb változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Tisza Attila komoly témákat egyszerre elgondolkodtatóan és humorosan tud felvezetni, így a hallgatóságot nagyon hamar lebilincseli. Előadásában a mondandó bibliai megalapozottságához nem fér kétség. A kérdésekre adott válaszai (ahol nincs lehetősége felkészülésre, mert a hallagtóság nem adja le előre a kérdéseket) szintén megalapozottak. Az előre egyeztetett témától nem tér el, a megbeszélt időtartamot nem lépi túl.

1Mózes alapján József története témában tartott egy konferencián előadást elsősorban diákok, közgazdászhallgatók számára. József életének nagyobb eseményeit a teljes életpálya tükrében vizsgálta. Az előadás egyik fontos tanulsága: József bármely (nehéz, könnyű vagy kísértésekkel teli) helyzetben tudott Istenben bízni, a fiatalkorában kapott kijelentés / álom szinte mindig a szeme előtt lebegett célként.

Az előadó elsősorban baptista ifjúsági konferenciákon szokott előadni. Kaposvári, korábban kaposvári baptista gyülekezet lelkésze volt. A messziről történő utazás miatt 1-1 előadás helyett inkább több napra érdemes meghívni előadni.

vissza

Személyes eszközök