Debreceni István

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

Debreceni István 35-40 közötti, valószínűleg baptista, de erről direkt nem beszél :). A Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.

Stílusa magával ragadó, lelkes-lelkesítő és nagyon hiteles. Teljesen biblikus, és végig érdekes, amit mond, nem kell erőlködni, hogy figyeljen az ember, hanem az az érzése, hogy még órákig elhallgatná. Néha csapong, de ez abszolút nem baj, teljesen belefér. Evangélizációra is nyugodtan meg lehet hívni. Időnként, ha Szenci Sanyi nem ér rá előadni, akkor ő szokott menni helyette. Lehet tőle bátran kérdezni, szívesen válaszol és értelmes, világos válaszokat ad. A témából fakadóan teljesen gyakorlatias, nagyon durván az életről szól az előadása, meg az Istenre utaltságról.

Nem tudjuk, hogy más témában is szívesen adna-e elő, de a szeretetszolgálathoz kapcsolódva lehet címet adni. Például a miért van szenvedés? tipikus kérdésére szerintem ő egy nem sablonos és hiteles választ tud adni.

Ajánljuk bármilyen összetételű csoportnak, de nem hívőknek szerintünk kifejezetten jó lehet, a hívőket meg nagyon megerősítheti, elgondolkodtatja. Diákkörbe abszolút alkalmas, szívesen hallgatják az emberek.

Meghívásához tanácsoljuk, hogy az elősadás előtt jó sok idővel keressék fel, mivel nagyon leterhelt.

vissza

Személyes eszközök