Győri János Sámuel

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

Győri János Sámuel 50 év körüli evangélikus lelkész, a Pesterzsébeti Evangélikus Gyülekezet vezetője és egy alapítvány elnöke.

Üdvbizonyság témában javasoljuk, emellett nagy evangelizáló!

Az üdvbizonyság témában tartott előadásait nagyon fiatalos stílusban és közvetlen módon vezeti be, rengeteg érthető példát és képet használ. A sok példa érthetővé és könnyen emészthetővé teszi az elméleti témát. Hiteles, mert ő maga is gyülekezetet vezet. Nagyon jól ismeri a Szentírást, biblikus a megközelítése. Mondandóját igeversekkel is alátámasztja.

Határozott és nagyon gyakorlatias előadó, aki saját életéből sem szégyell példákat mondani. Felkészült és nem száraz előadásokat tart, mert például internetes fórumban felmerült kérdésekre is próbál válaszokat adni. Arra bátorít, hogy elgondolkodjunk azon, miért is fontos személyes felelősségünket felismerni abban a kérdésben, hogy elfogadjuk-e Jézus kereszthalálát.

Nagyon jó előadó, mindenkinek ajánljuk!

Tanácsoljuk, hogy előadására hívjatok minél több olyan barátot, akikben megvan az Isten iránti érdeklődés. Győri János előadásai után nagyon jól lehet beszélgetni az érdeklődőkkel, akár személyes bizonyságot is tenni (egy kis keksz mellett ;).

vissza

Személyes eszközök