Feladat-lista

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

(Változatok közti eltérés)
A
Aktuális változat (2008. november 22., 21:39) (szerkesztés) (visszavonás)
A
 
7. sor: 7. sor:
===Feladatok===
===Feladatok===
-
Mivel a feladatlista honlaptérképként is kiváló, ezért úgy döntöttünk, hogy kiemeljünk innen. Megtalálhatod a [[FELELŐS OLDALTÉRKÉP - ötletek feladatot vállalóknak]] részben.
+
Mivel a feladatlista honlaptérképként is kiváló, ezért úgy döntöttünk, hogy kiemeljünk innen. Megtalálhatod a [[FELELŐS OLDALTÉRKÉP - ötletek feladatot vállalóknak]] részben. Nézd meg mindenképp... Itt csak egy kis ízelítőt hagytunk:
 +
 
 +
* '''Faliújság-felelős''': a diákkörös faliújság gondozása, érdekes cikkek, igék, képek, programok kirakása... ( [[Faliújság, vitrin]] )
 +
* '''Plakátfelelős''': plakátok készítése ill. fénymásolás, plakátolás plakátolás (érdemes ezt több embernek kiosztani) ( [[Plakátkészítés - mire figyeljünk? | Plakátolás
 +
]] )
 +
*Nagy diákkör esetén '''kiscsoportvezető''': ha nem csak „össz-diákkörös” alkalmak vannak egy diákkörben, hanem rendszeresen, pl. kéthetente több csoportra oszlik, akkor ezekben a csoportokban lehet a Bibliatanulmányozást, illetve a beszélgetést vezetni (jó, ha ezt csoportonként két emberre bízzuk) ( [[Bibliatanulmányozás]] )
 +
* '''Imaalkalmak vezetője''': mindig ott van a diákkörös imaalkalmon; kitalálja, hogy mikor, hogyan, milyen formában, miért (imatémák) imádkozzunk, esetleg néhány gondolattal felvezeti a beszélgetést (rövid áhítat) ( [[Imaalkalmak]] )
 +
 
 +
[[FELELŐS OLDALTÉRKÉP - ötletek feladatot vállalóknak|A lista folytatása...]]
Csaba és Zsuzsi
Csaba és Zsuzsi

Aktuális változat

Itt vagy most: VIP rovat >>> Vonj be másokat!
Alpontok: Csak együtt megy | A megfelelő emberek megtalálása | Feladat-lista | Motiválás | Kövesd nyomon


200px „A MEKDSZ vezetőképzőin rendszeresen el szoktuk mondani, hogy úgy lehet aktivizálni jobban az embereket a bibliakörben, ha adunk nekik valami feladatot, amit magáénak érez, ezáltal ők is a közösség formálóivá válnak, és úgy érzik, hogy a bibliakör története (metanarratíva) egyben az ő személyes történetük is.” - írta Kornél a „kapcsolat” levlistán. Az erre érkezett válaszokat (pl. Lazányi-Bacsó Eszter Ágnes, Pusztai Viki, ) most - kibővítve - közreadjuk. Ne feledd, egyre több feladathoz találhat a feladat felelőse segítséget az ötlettár oldalon. Hívd fel rá a figyelmét!

Feladatok

Mivel a feladatlista honlaptérképként is kiváló, ezért úgy döntöttünk, hogy kiemeljünk innen. Megtalálhatod a FELELŐS OLDALTÉRKÉP - ötletek feladatot vállalóknak részben. Nézd meg mindenképp... Itt csak egy kis ízelítőt hagytunk:

  • Faliújság-felelős: a diákkörös faliújság gondozása, érdekes cikkek, igék, képek, programok kirakása... ( Faliújság, vitrin )
  • Plakátfelelős: plakátok készítése ill. fénymásolás, plakátolás plakátolás (érdemes ezt több embernek kiosztani) ( Plakátolás )
  • Nagy diákkör esetén kiscsoportvezető: ha nem csak „össz-diákkörös” alkalmak vannak egy diákkörben, hanem rendszeresen, pl. kéthetente több csoportra oszlik, akkor ezekben a csoportokban lehet a Bibliatanulmányozást, illetve a beszélgetést vezetni (jó, ha ezt csoportonként két emberre bízzuk) ( Bibliatanulmányozás )
  • Imaalkalmak vezetője: mindig ott van a diákkörös imaalkalmon; kitalálja, hogy mikor, hogyan, milyen formában, miért (imatémák) imádkozzunk, esetleg néhány gondolattal felvezeti a beszélgetést (rövid áhítat) ( Imaalkalmak )

A lista folytatása...

Csaba és Zsuzsi

Személyes eszközök